Projektledare

Logotyp

Projektledare

Thule arbetar med fastighetsutveckling från ett helhetsperspektiv. Hos oss arbetar arkitekter, byggare och fastighetsrådgivare som är delaktiga i hela processen. Vi gör det enkelt för våra kunder genom att hantera alla delar inom ett och samma företag, det finns knappt någon annan på marknaden som gör det idag. Därför är det spännande och utvecklande att vara en del av vårt team.

Vi söker nu en 

 

Projektledare 

 

Som projektledare har du ett helhetsansvar, bland annat för produktionen av vissa av våra bygg- och fastighetsutvecklingsprojekt. Du arbetar nära våra arkitekter och fastighetsrådgivare och du kommer dagligen besöka våra byggen.

 

För att lyckas i rollen har du minst 3 års arbetslivserfarenhet, inom produktionsledning och byggteknik. Relevant utbildning är meriterande, likaså kunskap inom bygglagstiftningen. Du måste tycka om att hantera och driva egna byggprojekt samt att ha mycket kund- och leverantörskontakter.

 

Som person har du ett vidsynt sätt att se på ditt jobb och du har ett öga för design och detaljer utöver det vanliga samt en vilja att sätta dig in i helheten. Vi värdesätter även ett intresse för arkitektur och kunskap inom ekonomi samt en social och organisatorisk förmåga. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

 

Vi erbjuder en spännande tjänst i ett framgångsrikt, kreativt och unikt företag! 

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Thule Fastighetsutveckling med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.se, urval sker löpande

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer