Regionsansvarig

Logotyp

Regionsansvarig

Save by solar grundades 2014 och har sedan start växt kraftigt. Företaget grundades av 2 studenter som hade ett intresse för förnybar energi och bestämde sig för att tillsammans försöka skapa de bästa förutsättningarna för att producera sin egen solel.

Save by Solar vill ändra sättet företag använder energi så att vi tillsammans kan driva på utvecklingen till en förnybar värld. Det gör vi genom att skapa enkla, lönsamma och säkra lösningar för att producera och konsumera förnybar energi.

Vi står inför en revolution när det kommer till elförsörjning. Här på Save by Solar ser vi en framtid där företag tar kontrollen över sin egen elförsörjning genom framförallt solel och energilagring.

Vårt mål är att skapa de bästa förutsättningarna för just det. Genom våra lösningar kan företag minska sitt beroende av de stora elleverantörerna och således sina elkostnader samtidigt som de gör en god gärning för miljön och inte tappar fokus från sin kärnverksamhet.

Save by Solar har blivit tilldelade flertalet utmärkelser och skrivits om i media, bland annat årets unga företagare i Sverige 2017. Veckans Affärets supertalang 2018, Näringslivspriset Bona Postulata, Företagarnas lista på 100 främsta företagsidéer och företagare, Dagens Industri.

Vi söker nu en Regionansvarig för installation (RAI) till vårt kontor i Väst (Borås). Nu har du chansen att bli en del i vår utvecklingsresa, i en av världens tveklöst mest spännande branscher. Häng med!

Som regionansansvarig (RAI) är du yttersta ansvarig för installationsverksamheten i regionen. Du planerar installationen i samverkan med vårt projektteam, vilket innefattar exempelvis materialbeställningar, tidsplanering och leverantörskontrakt.

Du koordinerar och leder personalen i installationsteamet, och som behörig elektriker kommer du även utföra en del elarbeten kopplade till installationerna.

Som chef i Save by Solar har du ett viktigt ansvar för din personal. Du skapar förutsättningarna för att de ska kunna utvecklas och trivas i sitt arbete, dels genom ett kommunikativt ledarskap med löpande avstämningssamtal och utvecklingssamtal, samt att du bidrar till en stark teamkänsla.

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete. Du har i grunden teknisk el utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenheter. Vi ser gärna att du har arbetat som projektledare alternativt i någon ledande roll inom elbranschen eller liknande.

Du är en ansvarstagande ledare som drivs av att ha ett öppet och lyhört ledarskap där ingen fråga är för dum. På Save by Solar ser vi vårt arbete som en chans att utvecklas tillsammans med fantastiska kollegor. I rollen som RAI kommer du ansvara för ett team. Då verksamheten är inne i en kraftig expansionsfas kommer regionen på sikt att växa sig större. Det är en förutsättning att du är en trygg ledare och lagspelare, och det är även en roll som kräver en god planeringsförmåga och kvalitetstänk. Vidare talar och skriver du svenska och engelska flytande. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett företag som står inför en spännande utveckling. Företaget växer och söker personer som vill utvecklas och vara med på företagets resa. Save by solar satsar mycket på sin personal, har bra förmåner, strävar efter hög trivsel samt gör mycket ihop för att stärka teamkänslan.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nathalie Johansson. tel. 08 520 017 56 alt nathalie.johansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert