Country Manager

Logotyp

Country Manager

HP Klimatservice AB grundades 2016 och är ett dotterbolag till HP Kyla och Värme AB. Klimatservice verkar inom området service av kyl-, frys- och klimatanläggningar samt fastighetsvärmepumpar. Verksamheten omfattar också småskalig projektering och installation med egna lösningar lika väl som med färdiga handlingar.

Vi samarbetar med rör-, isolerings-, bygg-, el-, styr- och ventilationsföretag för att kunna erbjuda helhetslösningar vid installationer och service. I dagsläget är vi 7 anställda och har kontor i Vagnhärad men är verksamma i hela Mälardalen.

Vi söker en driven och utvecklingsorienterad landschef – möjlighet till delägarskap.

Som landschef har du det totala ansvaret för personal, kund och ekonomi. Utöver detta ansvarar du även för att utveckla strategier för fortsatt tillväxt och lönsamhet.

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av en ledande roll inom installations-branschen och har en god förståelse för alla steg inom installationsarbetet. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning

Vi vill att du som söker rollen drivs av att utveckla och leda verksamheten framåt samt att du känner stor trygghet i ledarrollen och hur du fattar beslut och gör prioriteringar. Du ska också ha sinne för organisation, ekonomi samt säkerställa att vi följer våra interna rutiner.

Vi erbjuder dig en varierad tjänst med utvecklingsmöjligheter och personalansvar. Du kommer till ett väletablerat företag och ett härligt gäng. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. För rätt person erbjuds delägarskap. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer