Arbetsledare

Logotyp

Arbetsledare

Serneke är nästa generation entreprenadföretag verksamma inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Bolaget startades 2002 och är redan en av Sveriges största byggkoncerner. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Vi levererar heltäckande tjänster inom entreprenad och Fastighetsutveckling med målet är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen. 

I takt med att vi växer söker vi nu en lagbas/snickare till vår verksamhet i Jönköping.

Som lagbas/snickare hos oss kommer du att arbeta med nyproduktion samt större entreprenader. I din roll som lagbas kommer du även att motivera och stimulera personal ute på plats samt leda och fördela det dagliga arbetet. I arbetsuppgifterna ingår också traditionella snickeriarbeten. 

För att lyckas i rollen har du yrkesbevis samt minst fem års erfarenhet som snickare inom nyproduktion samt har rutin och erfarenhet av att leda i branschen. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav. Utbildning i Heta arbeten och mobil arbetsplattform är meriterande.

Då du kommer ha en ansvarsfull roll är det viktigt att du är självgående och har en positiv inställning till ditt yrke. Vidare är du serviceinriktad och trivs med ett omväxlande arbete där du kan inspirera personalen på byggarbetsplatsen. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag där vi värnar om våra anställda. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter samt eget ansvar. Du kommer till ett gäng som gillar att hitta på roliga saker tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och samt andra bra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson Tel 08 – 511 617 43 eller mikaela.hansson@jobway.se. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert