Butikssäljare/säkerhetstekniker

Logotyp

Butikssäljare/säkerhetstekniker

Råsunda Lås AB är ett familjeägt företag inom säkerhetsbranschen som har funnits sedan 1985. I dagsläget är vi 8 stycken anställda och har kontor i Solna. Vi är verksamma i hela Stockholmsområdet och arbetar med alla typer av säkerhetslösningar såväl mekaniska som elektroniska i alla storleksordningar. Vi låter oss inte begränsas utan arbetar förutsättningslöst mot både privatpersoner och stora företag.

I takt med att vi växer söker vi en butiksmedarbetare till vår butik i Solna. I rollen som butiksmedarbetare hos oss har du totalansvaret över butiken. Dina arbetsuppgifter innefattar b.la. ta emot beställningar, plocka ihop orderbeställningar, kontakt med kunder och leverantörer samt lägga orderbeställningar.

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du tidigare har arbetat som butiksmedarbetare av likande arbetsuppgifter tidigare. Du ska veta hur ett lager fungerar och kunna arbeta i ett affärssystem. Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser att du som person är initiativtagande, serviceinriktad och strukturerad. Därtill har du ett ansvarstagande angreppssätt, då du kommer ha stort ansvar för butiken.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer