Undertaksmontör

Logotyp

Undertaksmontör

TJ-Akustiktak är det ledande företaget inom undertak, undertaksmontage, akustik, textilfasader, specialmontage och avancerat ljus i regionen runt Växjö. Vi har funnits i Växjö sedan 1996 och vår erfarenhet, vårt gedigna kunnande och intresse för nya utmaningar gör oss till en bra samarbetspartner i tidiga skeden. Sedan 2019 är vi också en del av Inlook Group, vilket ger oss och våra kunder ytterligare fördelar när det kommer till innovativa lösningar, special-montage och back-up.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en undertaksmontör till oss på TJ Akustiktak Som undertaksmontör hos oss på TJ Akustiktak kommer du att vara ansiktet utåt till kunderna för att leverera ett professionellt och kvalitetssäkert arbete. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att montera undertak till företag och privatkunder. Man har daglig kontakt med kontoret under dagarna för att uppdateras, för att ständigt kunna leverera bästa resultat inom sitt yrke. Man kommer även att behöva kunna läsa enklare ritningar inom arbetet.

För att lyckas i rollenBehöver du att ha erfarenhet av att arbeta med undertak och vara mer eller mindre självgående i dina arbeten. Det krävs även att du har körkort då man tar företagsbilen ut till sina arbeten hos kund. Vi arbetar med ledande företag i branschen vilket innebär att vi söker en person som är villig att leverera goda, kvalitetssäkra jobb som man känner en stolthet över. Ställningskort och liftkort är meriterande dock inget krav. Då vi arbetar ute hos kund krävs det att du kan tala god svenska i tal och skrift. 

Som person tror vi att du är en härlig go människa som njuter av att arbeta tillsammans med dina kollegor och bidrar till en god arbetsmiljö på platsen. Du behöver vara tillmötesgående och vill vara med i vänskaplig grupp med högt i tak. Du har en positiv attityd, är självgående och har en förmåga att driva projekt framåt tillsammans med dina kollegor.

Vi erbjuder dig 
Möjligheten att arbeta i en grupp med god gruppdynamik och det skall vara ett nöje att gå till jobbet på dagarna. Man får givetvis utgå direkt från hemmet med bil för att underlätta arbetsdagarna. Vår goda gruppkemi formas av en hel del underbara after works, sommarfester och julbord. Vi värnar om en god hälsa vilket innebär att vi har friskvårdsbidrag och går via byggnads kollektivavtal.
Vi ligger marknadsmässigt högre i ersättning. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av TJ Akustiktak. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert