Anläggare

Logotyp

Anläggare

MVM Entreprenad AB bildades 2007 under namnet Byggruppen, 2013 ändrades namnet till MVM Entreprenad AB. Vårt kontor ligger i Solna och vi är idag ca 10 anställda och ett flertal inhyrda. MVM Entreprenad AB har växt till sig på marknaden och har idag helhetslösningar på hela entreprenader med allt från grund/markarbeten till färdigställande och/eller service av hela fastigheter. Vi jobbar med såväl finplanering, skolgårdar, äldreboende, fjärrvärme, läckor, dagis, bilhallar och fastigheter.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en anläggare

Som anläggare hos oss kommer du jobba med olika typer av projekt, stora som små. Våra största kunder är fastighetskunder, men vi har även en del småjobb. Vi har jobb på både sidor av stan men försöker alltid anpassa jobben efter vart du bor. Du kommer utgå från hemmet i servicebil och ta dig direkt till jobben. Ibland kommer du vara ute själv hos kunder men oftast är vi fler på samma ställe.

Arbetstider:
Mån-Tors: 06.30–16.00
Fre: 06.30–13.00

För att lyckas i rollen har du minst några års erfarenhet som anläggare. Du är självständig och klarar av att sköta dina jobb på egen hand. B-Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du social och har lätt för att lära dig nya saker. Du drivs av att ta dig framåt och är inte rädd att hjälpa till där du behövs.

Vi erbjuder dig att komma till ett stabilt bolag som har många roliga jobb. Vi har kollektivavtal, tjänstepension, friskvård. För oss är det viktigt att du tycker om din egen frihet, då du styr dina egna dagar. Vi litar på våra medarbetare. Vi gillar även att göra roliga saker tillsammans, exempelvis grillningar, AW:s och andra roliga aktiviteter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert