Teknisk säljare

Logotyp

Teknisk säljare

OEM Electronics är ett gammalt familjeföretag som grundades av två familjer och ägs idag av OEM International som fortfarande har kvar den familjära känslan och de fina grunderna som ett familjeföretag står för såsom gemenskap, humana värderingar och att utvecklas tillsammans. Vi har huvudkontoret i Tranås men har även kontor i Järfälla, Stockholm. 

OEM Electronics marknadsför komponenter och utrustning till elektronik- och apparattillverkare i norra Europa. Under drygt 40 år har vi hjälpt svensk industri att utveckla världsledande produkter. Tillsammans med våra leverantörer, som tillhör de ledande inom sina respektive områden, erbjuder vi ett stort applikationskunnande och ett heltäckande sortiment.

Detta gör att vi kan ge våra kunder rätt komponent och lösning för varje behov samt tillföra kompetens och service på ett effektivt sätt. För att vara specialister och hålla högteknisk kompetens kring våra produkter har vi delat in oss i produktområden. Varje produktområde har sina egna produktspecialister och säljare.
Vi erbjuder ett av marknadens bredaste produktsortiment som kompletteras med kundunika lösningar för att möta våra kunders specifika behov, såväl i kvalitet som i kostnad och prestanda.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en teknisk säljare till vårt kontor i StockholmSom teknisk säljare hos oss på OEM Electronics kommer du att få arbeta tillsammans med ett fantastiskt team med fin gruppkemi och en vilja att utvecklas både individuellt och som företag.

För att lyckas i rollen som teknisk säljare ser vi att du har huvudet på skaft och viljan samt drivet att ta de där extra stegen som leder mot framgång. Du kommer att ha ett helhetsansvar för kunden allt ifrån att hitta första kontakten fram till att förvalta dina affärer på ett mästerligt sätt via säljmöten.

Vi tror att du är en person som har det där lilla extra och en säljande tillmötesgående personlighet för att stärka banden mellan företaget och kunderna på ett unikt och härligt sätt med glimten i ögat. För oss handlar det om att hitta rätt person på rätt plats med en tävlingsinriktad inställning så är vi övertygade om att du kommer att lyckas som teknisk säljare hos oss på OEM Electronics. Stort plus i kanten om du har en kärlek och ett intresse till teknik dock inget krav.
 
Vi erbjuder dig 
Att få arbeta tillsammans med ett företag som växer på grund av att vi har som ambition att vara en självklar partner i våra kunders ögon och inge en trygghet om att allting bara ska fungera helt enkelt. Vi erbjuder en möjlighet att se Sverige på ett roligt sätt med övernattningar när du åker ut på dina kundmöten och briljerar. Givetvis anser vi att en god hälsa är viktigt och har friskvårdsbidrag, gemensamma event och en god gruppkemi. Dina arbetsverktyg kommer bestå av bil, dator och telefon som vi givetvis står för och till sist men inte minst, enorma utvecklingsmöjligheter inom företaget

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av OEM Electronics. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert