Elektriker

Logotyp

Elektriker

Gullikssons El är ett ägarlett bolag som arbetar med el-, tele- och datainstallationer i Stockholms- och Uppsalaområdet. Entreprenören Jonas Gulliksson startade Gullikssons El 1998 och lade grunden för den verksamhet som idag sysselsätter närmare 90 anställda och har ett brett tjänsteerbjudande inom installation. Tillsammans har vi lång erfarenhet av elbranschen och god vana att utföra arbeten i känsliga miljöer.

Vi är ISO-certifierade inom kvalité, miljö och OHSAS-certifierat inom arbetsmiljö vilket speglar en organisation som är dedikerad till att systematiskt förbättra sin kvalité och därmed också uppfylla kundernas krav och förväntningar samt följa erkända miljökrav. Vi tar också arbetsmiljön på största allvar för att ha en så frisk och välmående personal som möjligt.

I takt med företagets utveckling så söker vi nu elektriker till både service och entreprenadsidan

På servicesidan kommer du få ta stort eget ansvar och arbeta självständigt gällande såväl planering som utförande av serviceuppdrag. Uppdragen är mycket varierande som bl.a. service, installation, felsökning, åtgärdsförslag och genomförande. Du kommer att utgå från hemmet i servicebil.

På entreprenadsidan kommer du främst jobba med andra som ett lag. Vi arbetar med både stora och små entreprenader. Du kommer att börja dagen på arbetsplatsen. Arbetstider: 07-16.

För att lyckas i rollen har du minst 5 år som elektriker. Du gillar att arbeta självständigt men är även en lagspelare. Vidare är du engagerad och drivs av att ta företaget framåt. Då vi utför arbete på skolor krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Viktigt för oss är även att du dokumenterar och rapporterar arbetet du utför. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav. Goda datorkunskaper är meriterande.

Som person är du effektiv, hjälpsam och engagerad och brinner för att utvecklas i din yrkesroll.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag med modernt tänk! Viktigt för oss är att våra medarbetare mår bra och känner sig delaktiga – därför tycker vi att det är viktigt att ständigt utvecklas med nya utbildningar, möten och förbättringar. Vi gillar även teamaktiviteter och försöker göra många roliga saker tillsammans, exempelvis bowling, biljard och resor. Andra förmåner är friskvård, pensionsspar, sjukvårdsförsäkringar, rikskort, hälsokontroll, frihet under ansvar m.fl.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer