VVS-ingenjör/-konstruktör

Logotyp

VVS-ingenjör/-konstruktör

TN System grundades 1985 i Kalmar och vi verkar som rådgivande ingenjörer. Vi utför projekterings- och utredningsarbeten, inom VVS, energiteknik och inomhusmiljö, exempel: ventilation, sanitet, värme, kyla, tryckluft, gas, process, ånga, styr- och regler. Vi utför också dokumentationer och utbildningar.

Vi arbetar med unika kompetenser och erfarenheter. Detta tillsammans med bred erfarenhet från, såväl nationella som internationella, projekt och uppdrag ger kunden trygghet och stabilitet i varje fas. Vi är ett litet, lönsamt och välskött företag som expander och behöver förstärka teamet med en självgående

VVS-ingenjör/-konstruktör.

Du kommer att arbeta med konstruktioner i de senaste CAD-miljöerna, AutoCAD och Revit med Magicad och utföra BIM-modeller i konstruktionerna. Beroende på hur erfaren du är, så kommer vi att tillgodose ditt behov och se till att du får arbetsuppgifter som passar dig. Du kommer vara ett ansikte utåt och träffa kunder. På TN System kommer du snabbt att få arbeta självständigt med egna projekt. Vi söker dig som är VVS-ingenjör/konstruktör, gärna med ett par års erfarenhet, dock inte ett krav. Du kanske är en VVS-montör med många års yrkeserfarenhet och är nyfiken på att konstruera istället för att montera. Du bör ha genomfört påbyggnadsutbildning för vvs-konstruktörer och ha en god datavana.

Du ska vara öppen och lyhörd för utmaningar. Kunskaper i AutoCAD/Revit är ett plus. Eftersom tjänsten ställer krav på självständighet ser vi gärna att du kan ta eget ansvar tillsammans med egna initiativ. Du är social och uttrycker dig på ett oklanderligt sätt i tal och skrift i det svenska språket. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stark teamkänsla och god sammanhållning med låg personalomsättning. Denna sammanhållning skapas bland annat genom gemensamma upplevelser så som resor, events och andra teambildande aktiviteter. 

Dessutom erbjuder vi marknadsmässig lön och friskvårdsbidrag på ett familjärt, lönsamt samt stabilt företag. Är du intresserad av ytterligare arbetsuppgifter och ansvarsområden är vi öppna för att resonera om detta. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde efter sommaren. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer