Kyltekniker

Logotyp

Kyltekniker

Vi är ett företag som arbetar med installation och service av värmepumpar i hela Stockholms regionen men framför allt i Nacka och på Värmdö. Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT’s heltäckande program av värmepumpar inom bergvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft. VärmeKompaniet Stockholm AB erbjuder våra kunder totalentreprenad, vilket innebär att vi tar helhetsansvaret för installationen– från behovsanalys till dess att anläggningen är i drift och service under hela dess livstid.

Som installatör av IVT’s värmepumpar är vi därför speciellt utbildade inom området värmepumpar och erbjuder en skräddarsydd lösning för våra kunders fastigheter. Vi erbjuder även marknadens mest omfattande garanti. Vi har erfarenhet från hundratals framgångsrika installationer av Sveriges bästa och mest effektiva värmesystem för bergvärme och luftvärme.

Vi växer och söker nu ytterligare en kyltekniker till vårt team.

Vi söker dig som har kylcertifikat, minst tre års branscherfarenhet och dokumenterad erfarenhet av värmepumpsservice. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad, lojal, ekonomisk, ansvarstagande och driven. Som kyltekniker hos oss är din uppgift att installera, underhålla samt kontrollera luft-och värmepumpar ute hos våra kunder. En servicekoordinator bokar in dina besök och efter avslutat besök rapporteras åtgärden som underlag för fakturering.

För att trivas i denna roll tror vi att du är teknisk intresserad samt genuint intresserad av felsökning och problemlösning. Vi vill göra ett riktigt bra jobb och erbjuda kunden grym service varför du bör vara serviceinriktad och social och snabbt komma på lösningar på problem som dyker upp. En förutsättning för anställning hos oss är att du som sökande ej finns med i belastningsregistret. B- körkort och flytande i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav.

Vi erbjuder dig konkurrenskraftiga förmåner och lön och en god gemenskap på jobbet. Vi är ett litet och personligt företag med nära till ledning och uppmuntrar till att komma med egna idéer och engagemang i verksamhetens utveckling.

Intresserad och vill veta mer? I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer dock att bli anställd direkt av oss påVärmeKompaniet AB. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel tel 08 520 017 56, camilla.drangel@jobway.se. Skicka din ansökan via länken. Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert