Byggnadsingenjör/Arkitekt

Logotyp

Byggnadsingenjör/Arkitekt

XYZDP skapar miljöer med genomtänkt design och funktion där människan och hållbarhet står i fokus. Vi är ett företag som älskar att ha roligt och att utvecklas, det är vår väg till framgång.

Vi på XYZDP består av projektledare, arkitekter och ingenjörer som alla på sitt sätt bidrar till att uppsatta mål nås. Vi har en bred och samlad erfarenhet för utveckling och implementering av koncept inom retail, där bland annat Audi och Mercedes-Benz tillhör våra kunder. Utöver retail arbetar vi också med bostäder.

Tydliga roller och ansvar inom projektgruppen är viktiga ingredienser för ett lyckat projekt och nu söker vi en handläggande arkitekt till vårt härliga gäng!

Vi söker dig som kan hålla i ett projekt från skiss till färdig bygghandling. Du behöver vara förstående och tydlig gentemot kunder, konsulter och dina medarbetare.

Merparten av våra kunder är inom bilindustrin, som står inför en väldigt spännande utveckling. Vi behöver hela tiden ligga steget före och tänka hur framtidens bilhallar och showrooms ska utformas för att deras kunder ska få rätt upplevelse när de kommer in i deras lokaler. Därför söker vi någon som är lösningsorienterad, kreativ och nyfiken.

För att trivas i denna roll bör du ha några års erfarenhet med dig samt kunna hantera, och veta, hur man projekterar. Du ska även tidigare ha arbetat i Archicad. Som du säkert vet kommer det bitvis att vara ett väldigt högt tempo, men det är något du är van vid att hantera.

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats med många spännande projekt. Vi som jobbar här trivs ihop och ses då och då på en AW eller hittar på någon rolig aktivitet tillsammans efter jobbet.

Känner du att detta skulle kunna vara något för dig? Bra! Tveka då inte att höra av dig.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar XYZDP med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Pierre Haag tel 08-510 60 651 eller pierre.haag@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer