Projektledare El

Logotyp

Projektledare El

El & Ljusdesign bildades 1994 och har sedan dess växt från en liten ensamfirma till en totalleverantör inom el och belysning. Vi är idag 35 anställda och har kontor i Vasastan. Vår organisation har utvecklats efter våra kunder och marknadens behov med avseende på vikten av god belysning, innovativa lösningar och säkra el-anläggningar. Vi är specialiserade inom ROT-arbeten och då främst kontor, butiker och restauranger. Vi erbjuder allt från projektering/ljusplanering till färdig installation inom de flesta områden. Som företag arbetar vi nära kund och representerar hög kvalité och stort engagemang i allt vi gör.

Med takt att vi växer söker vi nu en projektledare till vårt team.

Som projektledare hos har du en bred roll där du arbetar med flera olika projekt i olika faser parallellt. Dina arbetsuppgifter varierar och kan innebära allt från projektering och underlag för att ta fram offerter och anbud, inköp, leverantörskontakter, fakturahantering och löpande dokumentation under projektets gång.

Rollen innebär även att du planerar och fördelar arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer samt att motiverar dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat några år som projektledare och har yrkeserfarenhet som elektriker. Har du tidigare erfarenhet inom CAD är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och beställare. Du är van med att ha många bollar i luften och tycker det är roligt att hitta nya tekniska lösningar.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav

Vi erbjuder dig stor frihet och möjlighet till personlig utveckling som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet. Vi är ett bra team som gillar att göra roliga aktiviteter tillsammans.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar El & Ljusdesign med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert