VVS-Montör

Logotyp

VVS-Montör

Rörbyggarna i Stockholm AB har sina rötter i en verksamhet som startade 1958. Vi är ett helägt familjebolag och har varit verksamma i rörbranschen i tre generationer. Vi arbetar främst mot företag men har även en del privatkundsuppdrag. För oss är det viktigt att alltid leverera efter högsta kvalité.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en VVS-Montör

Som VVS-Montör hos oss kommer du utgå från hemmet och jobba med främst renoveringar av villor runt om i Storstockholm. Du kommer även arbeta med kontorsanpassningar. Du styr och planerar din egen dag.

Som person är du lösningsorienterad och ambitiös. Då jobbet innefattar ett stort eget ansvar är det viktigt att du har drivet att leverera de bästa resultaten. Vidare är det bra om du har lätt för att samarbeta och skapa förtroende samt att du är flexibel.

Vi erbjuder dig att vara med i ett stabilt och välkänt företag med kollektivavtal. Hos oss får du en utmaning! Andra förmåner är fina utvecklingsmöjligheter, bil, friskvård m.m.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer