Key Account Manager

Logotyp

Key Account Manager

Orrefors och Kosta Boda är våra starka och internationellt kända varumärken som ingår i företaget Orrefors Kosta Boda AB med koncernägare New Wave Group. I Kosta, Småland sker allt ifrån produktutveckling, produktion, försäljning, lagerhantering, marknadsföring och administration. Showroom för företagskunder och återförsäljare finns i Kosta, Göteborg och Stockholm. Vi har det lilla företagets känsla för kunden med det stora bolagets resurser.

Nu söker vi en till säljare till vårt team, med fokus på försäljning gentemot hotell-och restaurangbranschen med hela Sverige som distrikt. Huvudkontoret ligger i Stockholm där det även finns ett showroom tillgängligt för säljarna. Våra kunder består bland annat av grossister, restaurang-och hotellkunder och på lång sikt även cateringkunder. Meriterande om du har tidigare erfarenhet och ett redan etablerat kontaktnät inom den här branschen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att

  •       Träffa och sälja in vårt sortiment och våra produkter inom hotell-och restaurangbranschen 
  •       Underhåller grossister och köpare genom att boka in möten och sälja in nya produkter
  •       Boka kampanjer inför varje kvartal
  •       Utbilda kundernas säljare i det gällande sortimentet
  •       Ansvarig tillsammans med marknadsavdelningen för att hålla aktuella kataloger uppdaterade 

Vi söker dig som är en riktigt duktig säljare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom försäljning gentemot hotell-och restaurangbranschen samt grossister. Du har en naturlig fallenhet för att räkna, se samband och förstå prisbilder och kan snabbt komma till avslut i affärer. Vidare är du intresserad av branschen i syfte att kunna argumentera för våra produkter. Som person tror vi att du är en fena på att multitaska. Våra kunder kräver snabb återkoppling både via mejl och över telefon. Du ska kunna hålla många bollar i luften samtidigt och vara stresstålig. Det är en snabbföränderlig miljö så du måste vara lösningsorienterat lagt för att snabbt kunna hitta lösningar på de problem som uppstår.

Till dig som börjar arbeta hos oss erbjuder vi konkurrenskraftiga löner, förmåner och produkter. Vi är i ständig utveckling och har hög tillväxtambition och högt tempo. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Orrefors Kosta Boda AB. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer