Golvläggare

Logotyp

Golvläggare

Wasa Parkettservice AB är ett golvföretag som arbetar främst med försäkringsskador. Vi är avtalspartner med ett flertal försäkringsbolag och utför dagligen besiktningar av vattenskador, brand med mera. Vi har sedan start utfört mer än 5000 skadeärenden. Vi har kontor i Årsta och är i dagsläget cirka 20 medarbetare.

Vi expanderar och söker nu en:
Golvläggare

Som golvläggare hos kommer du främst arbeta med försäkringsskador men även en del renovering och tillbyggnader. Du utgår från vårt kontor i Årsta och kommer arbeta över hela Storstockholm.
För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker har arbetat minst 5 år som golvläggare och har en bred kunskap inom trägolv. Är du bekväm att lägga andra typer av golv ses det som meriterande.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering och för att passa in hos oss så är du en positiv och öppen person som besitter en hög social kompetens med förmågan att både skapa och utveckla kundrelationer. Du är noggrann och självkritisk i ditt arbetssätt med en ständig strävan efter att utföra alla arbeten av högsta kvalitét. Vidare att du är en självgående problemlösare som gillar att ta initiativ.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett sammansvetsat team som alla strävar efter samma mål, att utföra arbetet av högsta kvalitet i kombination med att ha väldigt roligt på jobbet. Med det får du givetvis fina förmåner i form av firmabil, mobil etc. Givetvis är vi fackligt anslutna och har kollektivavtal.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert