KMA-Ansvarig

Logotyp

KMA-Ansvarig

CSK Projekt är ett konsultföretag som erbjuder tjänster inom byggadministration. Vi säkerställer att ditt byggprojekt drivs framåt från förstudie till slutbesiktning och överlämning. Vi jobbar med projektledning, projekteringsledning inkl. BAS-P, byggledning, entreprenadsbesiktning samt kontrollansvar enligt PBL.

Vi bygger vårt företagande på engagemang, lyhördhet och idérikedom, där vi sätter vår beställares ekonomi och intressen i första hand.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en KMA-Ansvarig

Som KMA (Kvalite, Miljö & Arbetsmiljö) ansvarig kommer du att implementera ISO 9001- kvalitetsledning, 14001- miljöledningssystem, & 45001- arbetsmiljö internt hos CSK. På sikt kommer tjänsten att övergå till att underhålla ISO certifieringarna samt kvalitetsledning externt hos våra kunder. Du har själv möjlighet att vara med och påverka tjänsten utifrån dina tidigare erfarenheter och kunskaper.

För att lyckas i rollen har du 2 års erfarenhet som KMA ansvarig, är motiverad och drivs av att driva företaget framåt. Bo norr om Stockholm, ha B körkort och svenska i tal och skrift är krav. 
Vi ser att du har akademisk utbildning, högskole- eller yrkeshögskoleexamen. 

Som person är du engagerad, positiv och har lätt för att peppa och stötta andra omkring dig. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk, dvs. att du har en god förmåga att omsätta teori i praktik. Vi ser även att du är ansvarsfull, affärsdriven och flexibel.

Du erbjuds en arbetsplats med ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans, varje år anordnar vi en sommar och julaktivitet samt en resa utomlands per år. Våra anställda erbjuds förmånliga villkor så som friskvårdsbidrag, pension ect.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner Tel: 08-520 01 743 Mail: madeleine.axner@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer