Byggprojektledare

Logotyp

Byggprojektledare

CSK Projekt är ett konsultföretag som erbjuder tjänster inom byggadministration. Vi säkerställer att ditt byggprojekt drivs framåt från förstudie till slutbesiktning och överlämning. Vi jobbar med projektledning, projekteringsledning inkl. BAS-P, byggledning, entreprenadsbesiktning samt kontrollansvar enligt PBL.

Vi bygger vårt företagande på engagemang, lyhördhet och idérikedom, där vi sätter vår beställares ekonomi och intressen i första hand.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Senior Byggprojektledare

Som projektledare hos oss får du en stor insyn i projekten från start till mål. Du kommer att arbeta som bygg och projektledare på våra konsultuppdrag i och norr om Stockholm. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du ansvarar även för att projekten utförs med hög kvalité och håller sig till budget och tidsramar.

Det förekommer även upphandlingar – främst inom dina egna projekt, arbetet innefattar kontakt med beställare och i rollen ingår även administrativt arbete. 

För att lyckas i rollen har du 5 års erfarenhet som projektledare. Du har ledaregenskaper, är motiverad och drivs av att driva företaget framåt.  Du ska bo norr om stockholm, ha B körkort och svenska i tal och skrift är krav. 
Vi ser att du har akademisk utbildning, högskole- eller yrkeshögskoleexamen inom relevant område.

Som person är du engagerad, positiv och har lätt för att peppa och stötta andra omkring dig. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk, dvs. att du har en god förmåga att omsätta teori i praktik. Vi ser även att du är ansvarsfull, affärsdriven och flexibel. Meriterande är om du är certifierad kontrollansvarig enligt PBL.

Du erbjuds en arbetsplats med ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans, varje år anordnar vi en sommar och julaktivitet samt en resa utomlands per år. Våra anställda erbjuds förmånliga villkor så som friskvårdsbidrag, pension ect.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner Tel: 08-520 01 743 Mail: madeleine.axner@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer