VVS-Montör

Logotyp

VVS-Montör

Rörett i Stockholm AB utför alla typer av VVS-installationer och arbetar mestadels mot byggföretag och fastighetsägare. Vi har bred erfarenhet och kunskap om att renovera fastigheter och lägenheter där det ställs mycket höga krav på hantverksskickligheten. Vi är ett mindre sammansvetsat team på ca 11 personer, precis som vi vill ha det och det fungerar väldigt bra för oss.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en: 

VVS-Montör 

Som montör hos oss kommer du att utgå hemifrån och utföra jobb som kontorsanpassningar, lokalanpassningar, restaurang, halvstora entreprenadjobb och service. Hos oss får du välja om du vill arbeta med service, entreprenad eller båda delarna. 

För att lyckas i rollen har du ett stort driv och är självgående. Du har några års erfarenhet som montör. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Vidare har du en god social förmåga och en positiv inställning mot kollegor, arbetet och kunder. 

Som person har du lätt för att skapa förtroende och för att samarbeta. Du är flexibel och lösningsorienterad samt ett intresse för att utvecklas i din yrkesroll. 

Vi erbjuder dig att komma till ett sammansvetsat gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, bl.a. utlandsresor, äventyr på sjö och land med mera. Vi träffas allihopa minst en gång varje vecka för att bibehålla sammanhållningen då vi gör arbeten på olika arbetsställen. Andra förmåner är kollektivavtal, tjänstepension, friskvård, bil m.m. Vi vet att du kommer trivas hos oss då det viktigaste för oss är att vi har kul tillsammans på vägen när vi levererar positivitet och professionalism inom företaget samt mot beställare och slutkunder. 

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert