VVS-montör

Logotyp

VVS-montör

Stångå Rörservice AB är ett privatägt företag med drygt 50 anställda. Bolaget bildades 1998 och har under åren utvecklats till ett av Östergötlands ledande serviceföretag inom VS-branschen. Verksamheten är uppdelad i två avdelningar – service och entreprenad. På serviceavdelningen arbetar vi främst med underhållsarbeten och på entreprenadsidan jobbar vi främst med nyproduktion och renovering. Vi har även kontor i Åtvidaberg, Mjölby och Motala och sedan 2017 finns vi även Göteborg.

För oss är det viktigt att hålla en hög kunskap och servicenivå, därför handplockar vi våra montörer. Alla montörer har hög kompetens inom branschen och innehar VVS-certifikat, Säker Vatten, Heta Arbeten samt företagslegitimation, ID06. Några av våra montörer har även svetslicens enligt EU norm 287.

I takt med företagets utveckling söker vi en Rörläggare till vår entreprenadavdelning i Göteborg

Som montör hos oss utgår du vanligtvis från hemmet i servicebil. Du kommer främst jobba med nyproduktion och ser gärna att du har tidigare erfarenhet av det. Vi har flera stora nybyggnadsprojekt i Göteborg.

För att lyckas i rollen har du minst 5 års erfarenhet som rörläggare. Vi tror att du jobbat i några år och gillar frihet under ansvar och att styra dina egna dagar. Vidare är du utåtriktad och har en positiv inställning. Då du har daglig kontakt med våra kunder är det viktigt att du har servicekänsla.

Vi erbjuder dig att komma till ett nyetablerat, privatägt bolag med korta beslutsvägar. Då vi är nyetablerade i Göteborg finns det stora chanser för dig att kliva upp i din yrkesroll. Vi gillar även att hitta på roliga saker, som exempelvis resor, hockey osv. Vi har kollektivavtal.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg 08 510 662 01. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert