VS Montör

Logotyp

VS Montör

Nera Installation i Nyköping erbjuder traditionella VVS-arbeten till privatpersoner och företag och utför säkra VVS installationer med kvalificerad personal. Nera Installation är ett ägarlett företag grundat 2007. Vår ambition är att leverera högkvalitativa lösningar inom VS åt våra beställare. Företaget har genomgått utbildning i BAS P /BAS U. Personalen på Nera Installation utbildas kontinuerligt både vad gäller säker arbetsmiljö och yrkeskunskap. På företaget finns också svetskompetens inom både Tig och gassvetsning.

I takt med företagets utveckling söker vi nu VS-Montör till Entreprenad & Service.

Vi ser att du har 4-5 års erfarenhet av tidigare arbete. Du kommer främst att arbeta mot entreprenad. För att lyckas i rollen är du certifierad VVS-montör. Du kommer arbeta med både nybyggnad, ombyggnads -och stambytesprojekt i och runt om Nyköping.

Som person är du ambitiös och drivs av att ta företaget framåt samt utvecklas i din yrkesroll.

Vi erbjuder dig att vara en del i företag med kollektivavtal och högt i tak där du kan vara med och påverka. Vi har en god gemenskap och är måna om våra medarbetare. Andra förmåner är frihet under ansvar, utvecklingsmöjligheter samt bonussystem.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Alexander Nilsson. tel. 08- 511 617 44 alt alexander.nilsson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer