GeoDeal AB söker en mätchef

Logotyp

GeoDeal AB söker en mätchef

GeoDeal AB är ett snabbt expanderande företag beläget i Stockholm, grundat år 2014. Vårt syfte är att leverera högkvalitativa tjänster och anpassade lösningar där mätningsteknik är tillämpningsbar i byggnadsprocessens alla skeden- från projekt till förvaltning. Vi försöker ständigt följa med i mätningsteknikens utveckling för att bidra med innovativa lösningar. Genom samtal med våra kunder strävar vi efter att skräddarsy den bästa lösningen utifrån deras behov. Vi arbetar med stabila kunder och som anställd hos oss har man nära till ledningen och möjlighet att vara med och påverka verksamheten.

Vi expanderar och söker nu en till mättekniker alternativt mätchef till vårt team.  

GeoDeal AB söker dig som har 5 års erfarenhet som mättekniker. Meriterande om du har väsentlig utbildning men viktigast är att du har erfarenheten som mättekniker och av att ha jobbat i byggproduktion. Vi ser gärna att du tar en ledande roll i våra projekt. I rollen ingår kontakt med kunder, förberedelse av utsättningsdata till kollegor, ritningshantering, CAD-relaterad problemlösning, fältarbete med totalstation, GNSS och 3D-laserscanner, 3D-modellering, fakturering, och logistisk planering. Därför ser vi gärna att du har tidigare ledarerfarenheter.

För att trivas hos oss tror vi att du är social, tekniskt intresserad och vill utvecklas. Vi siktar på att växa och bli större och vill gärna ha med dig, dina idéer och visioner på resan. En förutsättning för anställning hos oss är att du som sökande ej finns med i belastningsregistret. B-körkort och flytande i tal och skrift på svenska är ett krav.

Vi erbjuder dig konkurrenskraftiga förmåner och lön samt en god gemenskap på jobbet. Vi uppmuntrar till att komma med egna idéer och engagemang i verksamhetens utveckling.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av GeoDeal. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer