Avdelningschef

Logotyp

Avdelningschef

GK Rör AB är ett dotterbolag till Gunnar Karlsen Sverige AB. GK Rör AB har lång erfarenhet och gediget kunnande inom VS- och Industriinstallationer. Idag arbetar cirka 100 personer i företaget som har sitt säte i Uppsala. Framgångsfaktorn är vår förmåga att kombinera lokal närvaro med den stora koncernens möjligheter och styrkor. För kunden innebär det att du får tillgång till vår samlade kompetens oberoende av vilket kontor du än kontaktar. Resultatet är nära kontakt, en partner med tyngd och ett långsiktigt tänk vad gäller både samarbeten och lösningar. Vi jobbar mot bostäder, butiker, nyproduktion, sporthallar m.fl.

Gunnar Karlsen är en totalteknisk entreprenör och servicepartner som levererar installationer för alla typer av byggnader. Vi arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som det bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Gunnar Karlsen är ett helägt dotterbolag till GK Gruppen med säte i Oslo. Koncernen har drygt 2800 medarbetare och en omsättning på cirka 5 miljarder. Den svenska verksamheten finns representerad över hela Sverige – från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi har cirka 700 medarbetare och en omsättning på 1,1 miljard (2016).Hos oss är våra medarbetare vår största tillgång och vi anser att nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Vi arbetar för att vara förstahandsvalet för både våra kunder och vår personal. Vårt mål är att bli Sveriges mest attraktiva installationsföretag. Vi drivs av att göra skillnad. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

Vi expanderar i Skåne och söker därför en kompetent avdelningschef.

Du som söker tjänsten skall ha erfarenhet av VVS-branschen och erfarenhet av personalledning, Du har ett ödmjukt ledarskap samtidigt som du inte är rädd för att fatta beslut. Du har erfarenhet av ekonomi, budget- och prognosarbeten och arbetar både målfokuserat och affärsinriktat och ser merförsäljning som en naturlig del. Du är bra på att skapa relationer och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Troligen har du erfarenhet av en liknande roll och vill anta en ny utmaning. Kanske har du en annan tjänst och vill ta ett nytt steg i karriären. Det viktiga är inte exakt var du bor, om du är kvinna eller man, gammal eller ung. Det viktiga är att du är engagerad, resultat- och utvecklingsorienterad.

I din roll som chef kommer du bland annat:

  • Ansvara för avdelningens resultat enligt budget och uppsatta mål
  • Ansvara för personal inom avdelningen
  • Rapportera fortlöpande till VD
  • Att med utgångspunkt från budgeterade målsättningar och företagets policy leda och utveckla avdelningens verksamhet och personal för att uppnå bästa möjliga lönsamhet och likviditet
  • Kontinuerligt följa upp avdelningens resultatutveckling och i god tid vidta nödvändiga åtgärder

Vi söker dig som är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer för att kunna föra verksamheten framåt. Vi ser att du är en person som är resultat- och utvecklingsinriktad. Du har goda ledaregenskaper och vill stärka dina medarbetare genom delaktighet och kompetensutveckling. Som person är du en naturlig ledare med förmågan att kommunicera, engagera och motivera dina medarbetare och kunder. Du arbetar målfokuserat och långsiktigt med hög kvalitet. Ett förtroendefullt samarbete med övriga kollegor och ett prestigelöst förhållningsätt är något som värdesätts högt.

Vi erbjuder en arbetsmiljö som är utmanande i ett företag i stark tillväxt där utvecklingsmöjligheterna för dig är stora. GK Rör satsar just nu stort i hela Sverige. I vår expansion har vi behov av en avdelningschef för våra entreprenader i Skåne som tillsammans med oss vill vara med på resan och utveckla GK Rör.

När du kommer till oss kommer du till ett företag med stark företagskultur som bygger på vår värdegrund VILJA. VILJA står för Värdeskapande, Innovativ, Långsiktig, Juste och Affärsmässig. Vi hoppas att denna värdegrund ska kännas självklar även för dig.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde efter sommaren. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer