VVS-Montör

Logotyp

VVS-Montör

GK Rör AB är ett dotterbolag till Gunnar Karlsen Sverige AB. GK Rör AB har lång erfarenhet och gediget kunnande inom VS- och Industriinstallationer. Idag arbetar cirka 100 personer i företaget som har sitt säte i Uppsala. Framgångsfaktorn är vår förmåga att kombinera lokal närvaro med den stora koncernens möjligheter och styrkor. För kunden innebär det att du får tillgång till vår samlade kompetens oberoende av vilket kontor du än kontaktar. Resultatet är nära kontakt, en partner med tyngd och ett långsiktigt tänk vad gäller både samarbeten och lösningar. Vi jobbar mot bostäder, butiker, nyproduktion, sporthallar m.fl.

Gunnar Karlsen är en totalteknisk entreprenör och servicepartner som levererar installationer för alla typer av byggnader. Vi arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som det bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Våra lösningar baseras på ledande teknologier, ingående produktkännedom och flera årtionden av driftserfarenhet. Gunnar Karlsen är ett helägt dotterbolag till GK Gruppen med säte i Oslo. Koncernen har drygt 2800 medarbetare och en omsättning på cirka 5 miljarder. Den svenska verksamheten finns representerad över hela Sverige – från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi har cirka 700 medarbetare och en omsättning på 1,1 miljard (2016).

Hos oss är våra medarbetare vår största tillgång och vi anser att nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Vi arbetar för att vara förstahandsvalet för både våra kunder och vår personal. Vårt mål är att bli Sveriges mest attraktiva installationsföretag. Vi drivs av att göra skillnad. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

GK genomför en omfattande expansion och söker därför VVS-montörer till vår entreprenad- och serviceavdelning i Skåne. 

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer. Vi ser att du är en person som är resultat- och utvecklingsorienterad, som trivs med förändring och som alltid vill lämna ifrån sig ett utfört arbete av hög kvalitet.

Tillsammans med VVS-utbildning har du ett par års erfarenhet som VVS-montör. Det viktiga är inte exakt var du bor, om du är kvinna eller man, gammal eller ung. Det viktiga är att du är engagerad och resultat- och utvecklingsorienterad.

I din roll som montör kommer du:       

  • Arbeta självständigt efter givna förutsättningar, ritningar och beskrivningar.
  • Verka för merförsäljning
  • Tillgodose att arbetsskyddsfrågor och arbetsmiljölagar följs
  • Upprätta resursplaner


Vi erbjuder dig
en variationsrik roll i en arbetsmiljö som är utmanande i ett företag i stark tillväxt där utvecklingsmöjligheterna för dig är stora. GK Rör satsar just nu stort i hela Sverige. Du kommer arbeta tillsammans med sympatiska och professionella medarbetare.

När du kommer till oss kommer du till ett företag med stark företagskultur som bygger på vår värdegrund VILJA. VILJA står för Värdeskapande, Innovativ, Långsiktig, Juste och Affärsmässig. Vi hoppas att denna värdegrund ska kännas självklar även för dig.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde efter sommaren. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer