Projektledare

Logotyp

Projektledare

GK Rör AB är ett dotterbolag till Gunnar Karlsen Sverige AB. GK Rör AB har lång erfarenhet och gediget kunnande inom VS- och Industriinstallationer. Idag arbetar cirka 100 personer i företaget som har sitt säte i Uppsala. Framgångsfaktorn är vår förmåga att kombinera lokal närvaro med den stora koncernens möjligheter och styrkor. För kunden innebär det att du får tillgång till vår samlade kompetens oberoende av vilket kontor du än kontaktar. Resultatet är nära kontakt, en partner med tyngd och ett långsiktigt tänk vad gäller både samarbeten och lösningar. Vi jobbar mot bostäder, butiker, nyproduktion, sporthallar m.fl.

Gunnar Karlsen är en totalteknisk entreprenör och servicepartner som levererar installationer för alla typer av byggnader. Vi arbetar för en bättre miljö genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som det bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Våra lösningar baseras på ledande teknologier, ingående produktkännedom och flera årtionden av driftserfarenhet. Gunnar Karlsen är ett helägt dotterbolag till GK Gruppen med säte i Oslo. Koncernen har drygt 2800 medarbetare och en omsättning på cirka 5 miljarder. Den svenska verksamheten finns representerad över hela Sverige – från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vi har cirka 700 medarbetare och en omsättning på 1,1 miljard (2016).

Hos oss är våra medarbetare vår största tillgång och vi anser att nöjda medarbetare ger nöjda kunder. Vi arbetar för att vara förstahandsvalet för både våra kunder och vår personal. Vårt mål är att bli Sveriges mest attraktiva installationsföretag. Vi drivs av att göra skillnad. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och vi tror att bra människor gör bra saker.

I vår expansion har vi behov av en projektledare som tillsammans med oss vill vara med på resan och utveckla GK Rör i Skåne. 

I din roll som projektledare kommer du bland annat:

  • Vara uppdaterad på och leda produktionen enligt avdelningens strategi och budgeterade mål.
  • Ansvara för merförsäljning för att uppnå budgeterade mål
  • Leda projekt och personal
  • Upprätta faktureringsunderlag, projektestimera, samt säkerställa god projektlikviditet.
  • Säkerställa god projektekonomi för dina projekt
  • Verka för merförsäljning, lämna anbud, prissätta och förhandla om ÄTA och PM
  • Delta i slutbesiktning, vid byggmöten och ekonomiska genomgångar/regleringar
  • Medverka/närvara vid samordnade provningar
  • Ansvara för att produktionskalkyl upprätta.


Vi söker dig som
är nyfiken och framåt med en vilja att utvecklas och lära mer. Vi ser att du är en person som är resultat- och utvecklingsorienterad, som trivs med förändring och har viljan att föra verksamheten framåt. Som person är du en naturlig ledare med förmågan att kommunicera, engagera och motivera medarbetare och kunder. Du arbetar målfokuserat och långsiktigt med hög kvalitet. Ett företroendefullt samarbete med övriga kollegor och ett prestigelöst förhållningsätt är något som värdesätts högt.

Troligen har du erfarenhet av en liknande roll och vill anta en ny utmaning. Det viktiga är inte var du bor, om du är kvinna eller man, gammal eller ung. Det viktiga är att du är engagerad, resultat- och utvecklingsorienterad.

Du som söker tjänsten har erfarenhet av VS-entreprenader och troligen att leda projekt inom VS. Du har ett ödmjukt ledarskap samtidigt som du vågar fatta beslut. Du har erfarenhet av ekonomi, budget- och prognosarbeten och arbetar både målfokuserat och affärsinriktat och ser merförsäljning som en naturlig del. Du är bra på att skapa relationer och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Viljan och drivet i att lyckas med denna utmaning är det viktigaste för oss. Du är dessutom positiv och social och inser värdet av goda kundrelationer. Du är lösningsorienterad, ansvarsfull, pålitlig och van att arbeta självständigt.

Vi erbjuder dig en variationsrik roll i en arbetsmiljö som är utmanande i ett företag i stark tillväxt där utvecklingsmöjligheterna för dig är stora. GK Rör satsar just nu stort i hela Sverige. Du kommer arbeta tillsammans med sympatiska och professionella medarbetare.

När du kommer till oss kommer du till ett företag med stark företagskultur som bygger på vår värdegrund VILJA. VILJA står för Värdeskapande, Innovativ, Långsiktig, Juste och Affärsmässig. Vi hoppas att denna värdegrund ska kännas självklar även för dig.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde efter sommaren. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert