Fältservicetekniker

Logotyp

Fältservicetekniker

Stenborgs Truckar AB är familjeföretaget som säljer, hyr ut nya och begagnade truckar samt tillhandahåller service och reparation av dessa. Kontor, lager och verkstad finns i Järfälla samt en filial i Västerås. Vår egen fältserviceorganisation täcker Stockholm och Mälardalen. Stenborgs Truckar kännetecknas av kundfokus, pålitlighet och hög kvalitét.

Vi växer och behöver en tekniskt intresserad och social fältservicetekniker som vill vara med och bygga Sveriges bästa truckföretag.Vi söker dig som vill ha ett fritt och flexibelt jobb med kundkontakt där ansvar, pålitlighet och kvalitét är A och O. För oss på Stenborgs är tjänsten som fältservicetekniker en nyckelroll där du även är rådgivande och konsultativ kring kundens truckpark och materialhantering. B-körkort är ett krav. Har du inte truckkort sedan tidigare investerar vi detta åt dig.

Vi tror att du har en fordons- eller teknisk gymnasieutbildning med ett starkt tekniskt intresse. Gärna med erfarenhet från service och reparation av fordon och/-eller maskiner. Du utgår från hemmet då dina kunder främst befinner sig i Storstockholm.

Utvecklingsmöjligheterna är goda då vi står inför en expansion. I samband med att du tillträder tjänsten utbildas du i våra arbetssätt och självklart får du tillgång till en ny servicebil från Volkswagen eller Mercedes.

Vi erbjuder dig en fri och självständig roll på ett välmående familjeföretag med långsiktighet och korta beslutsvägar som självklarheter. Vidare erbjuder vi marknadsmässig lön, generösa förmåner och trevliga kollegor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde efter sommaren.  

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer