Servicetekniker

Logotyp

Servicetekniker

Pamaco Totalservice AB, vilket är det legala bolagsnamnet, är marknadsledande inom försäljning av system för fordonstvätt och har mer än 35 års erfarenhet. Pamaco Totalservice representerar sedan början av 2000-talet det världsledande tyska varumärket WashTec på den svenska marknaden. Pamaco Totalservice erbjuder kunderna på den svenska marknaden ett komplett utbud av produkter och tjänster för fordonstvätt vilket omfattar automattvättar, gör-det-själv-tvättar, lastbilstvättar, vattenreningssystem, tvättkemikalier, en rikstäckande serviceorganisation samt tillhörande service och tjänster. Det breda kunderbjudandet riktar sig till såväl den enskilde tvättentreprenören som internationella bensinbolag samt tillverkare och återförsäljare av fordon. Pamaco Totalservice har idag ca 70 medarbetare runtom i Sverige, verksamma inom fyra olika distrikt. Bolaget omsätter ca 200 MSEK. 

I takt med att vi växer söker vi nu servicetekniker/ montörer till vårt team i region Öst

Om rollen 
Du kommer att ha ett omväxlande jobb som innebär att leverera bästa möjliga montage, allmän maskindrift och service till egna, distriktets och företagets kunder. Du utgår från hemmet och jobben är mestadels i Småland/Östergötland. Du tillhör en grupp av servicetekniker inom samma distrikt. 

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• leverera bästa möjliga montage, allmän maskindrift och service till egna distriktets och företagets kunder. 
• Ansvara för att arbetet bedrivs effektivt, kvalitativt och kostnadsmedvetet samt ha ordning och reda på arbetsplatsen. 
• Hantera och rapportera serviceordrar i företagets fältservicesystem i realtid.
• Bidra till den långsiktiga utveckling som företaget strävar mot genom vår vision ”förändra svensk fordonstvätt”. 
• Det kan förekomma arbete på annan ort men detta är främst aktuellt när det utförs planerade montage hos kund. 

Tjänsten har start omgående. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid och baseras på 40 timmars arbetsveckor men arbetstiderna kan variera, i tjänsten ingår jour ca var 7:e vecka. 

För oss är din personlighet viktig. För att trivas hos oss behöver du dela vår Pamaco-anda. Vår anda är en beskrivning av vilka beteenden hos våra medarbetare som gör oss unika och framgångsrika. Vad som skapar förtroende hos våra kunder och mot varandra som kollegor. 

För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet som tekniker eller servicetekniker där du har arbetat med service och underhåll samt har en god vana att felsöka. Vidare att du har erfarenhet inom mekanik och gärna viss kunskap om el. Det är meriterande om du har kunskaper inom enklare programmering och pneumatik. 

Som person ser vi att du har ett stort driv och har service i fokus. Vidare att du gillar att ta eget ansvar och kan arbeta självständigt med en stark känsla för ordning och reda. Du är lösningsorienterad med en god förmåga att fatta beslut och har lätt att anpassa dig tillkundens behov.

Körkort samt svenska i tal och skrift är krav. 

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Vi har en årlig gemensam kick-off, senast var vi en helg i Istanbul. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor, bra förmåner och möjlighet till årlig bonus. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Pamaco Totalservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert