Elektriker

Logotyp

Elektriker

Cramo är ett av Europas ledande företag som specialiserat sig på uthyrning av utrustning och uthyrning av flyttbara lokaler. Vi erbjuder moderna hyreslösningar till byggföretag och kunder inom handel, industri och offentlig sektor, samt privatkunder. Som vår partner eller kund, era prioriteringar är våra prioriteringar och det är vårt uppdrag är att göra ditt liv enklare. Vi gör detta med förstklassig utrustning, högsta möjliga servicenivå hela vårt företag genom att vara ansvarig, effektiv och flexibel.

Som elektriker på Cramo AB kommer du att arbeta ute på fältet hos kund eller i verkstan.
Idag består Cramos El avdelning av 27 medarbetare varav 10 arbetar ute på fältet, övriga arbetar på depån i Jordbro. På fältet arbetar du från Nynäshamn till Uppsala. Dina arbetsuppgifter kommer att vara inriktade mot nyetablering av byggarbetsplatser. Du arbetar med tillfällig el och arbetet innebär dragning av grovt kablage för trefas, ID06 samt belysning. På verkstan arbetar du med att kontrollera och kundanpassa hyresutrustningen, t.ex huvudcentraler, undercentraler, ID06 grindar och belysningsmaster m.m.

En störningsfri och säker elförsörjning är viktig för att ett bygge ska löpa så smidigt som möjligt. Cramo kartlägger projektets behov av byggkraft från start till slut och hjälper till med beräkningar, dimensionering och leverans utförda av behöriga elektriker. Cramos tjänster omfattar inkoppling av lämpliga centraler och kablage.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad elektriker och som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta som elektriker. Som person är du social och utåtriktad och förstår vikten av att hålla en hög servicenivå i ditt arbete. Du tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang och trivs med nära kundkontakter.  Du måste ha B-körkort för att kvalificera dig för tjänsten. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

                                                                                                                                                 
Vi på Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor i ett fantastiskt lag.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer