Elektriker

Logotyp

Elektriker

AWJ ELTEKNIK bildades 2013. 

Vi utgår från Hägersten men utför elinstallationer i hela Stockholmsområdet, vårat viktigaste mål är: Högkvalitativa elsäkra installationer till Nöjda kunder till rätt kostnad!

Vi har bred kompetens och utför arbete med hög kvalité allt inom kraft, belysning, data, ljud & bild samt Moderna ellösningar i bostäder såkallade ”Smarta hem” installationer i Stockholm.

Vi har stora krav på oss själva att varje arbete skall utföras av hög kvalité samt med hög kundnöjdhet.

Vi utför elinstallationer som om- och nybyggnationer av kontor, nyproduktion och renovering av bostäder, samt mindre servicejobb.

Vi växer och söker en Elektriker

I rollen som elektriker kommer du självständigt att planera och utföra dina jobb. Du utgår vanligtvis från hemmet i din servicebil och hanterar jobbet digitalt.

För att lyckas i rollen är du en certifierad elektriker med minst 3-4 års erfarenhet av yrket, har yrkesstolthet och engagemang för yrket, god erfarenhet av arbete som installationselektriker, B-körkort. Meriterande är om du arbetat med Smarta Hem system tidigare. Som person är du serviceinriktad och arbetar kund fokuserat. Vi ser gärna att du är intresserad av att ta en arbetsledar roll, och att du är en social person som trivs i serviceyrket samt vill arbeta på ett ungt modernt elföretag, som tycker det är viktigt med härlig gemenskap i teamet.

Vi erbjuder dig ett flexibelt och varierande jobb. Du kommer till ett ungt företag där du har möjlighet att påverka ditt arbete och utvecklingsmöjligheterna är stora. Vi erbjuder fina förmåner som friskvård, förmånsbil, mobiltelefon, och bra verktygspark. Vår ambition är att företaget ska växa, detta är en möjlighet att vara med på resan i ett litet och personligt företag som växer.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Madeleine Axner. tel.08 520 01 743. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på madeleine.axner@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer