Elektriker

Logotyp

Elektriker

AW Elteam grundades 1982 och har genom åren utvecklats och blivit ett företag med mycket bred kompetens inom elteknikområdet. Vi kan komma in i ett projekt redan vid projekteringsstadiet och därefter ta ett helhetsansvar för el, energi och säkerhet. Vi utför elinstallationer i industrifastigheter, kontorsbyggnader och bostadshus. En stor del av våra uppdrag är serviceuppdrag, det kan vara allt från service i komplicerade industrianläggningar till enklare villareperationer. Vi är idag drygt 45 anställda och har kontor i Kungälv.


I takt med företagets utveckling så söker vi en Serviceelektriker.

Som elektriker hos oss kommer du jobba på vår serviceavdelning där vi är 12 personer. Du kommer framförallt jobba med installationer i kontor och industrifastigheter samt styranläggningar.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som elektriker. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav. Tidigare erfarenhet av styrinstallationer eller vana att åka lift är meriterande.

Som person är du engagerad och ambitiös och drivs av att ta företaget framåt. Vi ser gärna att du på sikt vill ta mer ansvar och ha en mer ledande roll.

Vi erbjuder dig att vara en del i ett väletablerat företag med kollektivavtal. Vi har en stark företagskultur och är otroligt måna om våra medarbetare. Vi satsar bl.a. på löpande utbildningar och att man ska få vidareutvecklas. Vi försöker se varje individ för sig. Andra förmåner är friskvård, tjänstepension, AW-träffar, montörsmöten och självklart vill vi att du ska kunna jobba fritt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43 Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer