Arkitekt

Logotyp

Arkitekt

Thule Fastighetsutveckling är entreprenören som tar kommersiella lokaler och exklusiva privatbostäder till sin fulla potential, från idé till arkitektur och byggnation.

Vi växer och söker ytterligare en arkitekt

Som arkitekt hos oss blir du nyckeln till den smartaste lösningen för kunden, fastigheten och hyresgästen. Du kommer att arbeta nära andra arkitekter, byggnadsingenjörer, byggprojektledare, entreprenörer och rådgivare, alla med samma slutmål: en leverans av hög kvalitet. Där hållbarhet och långsiktighet är självklara ledstjärnor. Vi arbetar både med kommersiella lokaler och privata bostäder med fokus på att lokalerna ska nå sin fulla potential, från idé till arkitektur och byggnation.

Vi söker dig som är arkitekt med några års erfarenhet av yrket. Vi lägger stor vikt vid att du trivs med att jobba nära bygget, har öga för design och detaljer. Det är meriterande om du arbetat i ArchiCad tidigare. Du drivs av att självständigt påverka det du skapar samtidigt som du är en lagspelare och har en stark önskan om att lära dig mer om helheten.

Vi erbjuder dig en varierande och utvecklande roll i ett spännande företag. Utöver våra spännande projekt är vi väldigt måna om vår personal och vi vill att du ska trivas hos oss!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Thule Fastighetsutveckling med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Madeleine Axner tel. 08-520 017 43 eller madeleine.axner@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer