Larmtekniker

Logotyp

Larmtekniker

LISU Lås och Larmsystem AB grundades 1979 och är idag en del i Great Security koncernen. Vi är idag totalt 25 anställda på Norrköpingskontoret. Vår huvudsysselsättning är installation av olika larm och låssystem och marknadsför ett totalt säkerhetskoncept inom inbrottslarm, brandlarm, passersystem, CCTV, trygghetslarm, lås och brandskydd.

Vi expanderar vår verksamhet och söker nu larmtekniker till vårt team.

I rollen som larmtekniker hos oss kommer du att arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem samt utföra service på befintliga system.

Vi söker dig som har arbetat i några år inom denna bransch samt att du har goda kunskaper i programmering inom olika larmsystem, passersystem etc. Vidare att du har god datavana och vill arbeta med dom allra senaste produkterna inom dessa områden. Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav.

Som person är du självgående och är en naturlig problemlösare. Du kommer att vara vårt ansikte hos kunder och andra yrkesgrupper och ser därför att du har god socialförmåga. Vidare att du är målmedveten och kundorienterad samt lägger stor vikt i våra kunders önskemål.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och våra anställda. Vi har goda anställningsvillkor, bra förmåner samt kollektivavtal. En förutsättning för anställning hos oss krävs det att du som sökande ej förekommer i belastningsregistret.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Lisu Lås och Larmsystem AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer