Fältservicemekaniker

Logotyp

Fältservicemekaniker

JLG Industries inc. är världens största producent av mobila arbetsplattformar och teleskoplastare. Vi startade vår verksamhet 1969 och har sedan dess haft en stadig tillväxt. JLG Sverige AB har ansvar för försäljning och service i norden samt de baltiska länderna.

Genom ledarskap, samarbete och målmedvetenhet vill vi leverera en produkt i världsklass.

Vi växer och söker ytterligare en Fältservicemekaniker

Som fältservicemekaniker till vårt kontor i Kallhäll kommer du till stor del att arbeta med service, underhåll och reparationer av våra maskiner ute hos kund. Du kommer också att agera support till våra kunders tekniker om det är lättare problem de behöver hjälp med.

Alla maskiner vi förmedlar går via våra lokaler, så visst arbete i verkstaden kommer att tillkomma.

Arbetet kräver att du är van att arbeta självständigt och har minimum 3 års erfarenhet av liknande arbete. Det är viktigt att du är tekniskt intresserad och har arbetat med entreprenadmaskiner tidigare.

Lift- och truckkort är meriterande i denna roll. Om du saknar det kommer du kunna ta liftkort via oss.

Vi erbjuder dig en varierande och självständig roll i ett spännande företag som befinner sig i tillväxt. Vi har fina förmåner för våra anställda och vill att du ska trivas som anställd hos oss!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar JLG med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Julia Olofsson 08 511 617 48. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert