Innelåssmed

Logotyp

Innelåssmed

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen. STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour. 

I takt med att företaget växer söker vi nu en innelåssmed till vår verkstad i Skarpnäck.

I rollen som innelåssmed kommer du arbeta i vår verkstad i Skarpnäck. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från att bygga cylindrar, tillverka nycklar till att skicka ut material till våra kunder.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men inget krav. Som person är du självgående och en naturlig problemlösare. Du är van med att ta eget ansvar och gillar ett omväxlade arbete. Som företaget ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus. Vidare att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och våra anställda.  Vi har goda anställningsvillkor, bra förmåner samt kollektivavtal.

En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar STANLEY Security med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer