Elektriker

Logotyp

Elektriker

MGAB Maskin och Fartygsservice levererar service, reparationer, modifieringar och skeppsförnödenheter till rederier och fartyg i Stockholmsområdet. Vi är stationerade vid Djurgården och sysselsätter idag 15-18 medarbetare. MGAB ägs av Svänghjulet AB som också äger Swedmotor AB, ett motoragenturföretag med bl.a. MTU och Mercedes industrimotorer i sin portfölj.

Vi söker nu en:

Elektriker

Som elektriker kommer du att jobba med spännande projekt bl.a installation av el- och elektronik samt service, felsökning och reparation av installationer på större komersiella båtar båtar och fartyg, bl.a. för skärgårstrafiken.

För att lyckas i rollen har du minst 2-3 års erfarenhet som installationselektriker. Tidigare erfarenhet från industri eller marina applikationer är meriterande. Det är även meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av elektriska- och mekaniska installationer. Körkort och svenska i tal & skrift är krav. Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Som person är du framåt, serviceminded samt har en positiv inställning till ditt arbete. Du gillar att arbeta självständigt men även i team.

Vi erbjuder dig en tjänst på ett väletablerat och spännande företag med roliga projekt där stora möjligheter till utveckling finns. Andra förmåner är friskvård, hälsokontroller samt möjlighet till förmånsbil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer