Områdesansvarig

Logotyp

Områdesansvarig

Tellox styrka ligger framförallt i vår erfarenhet. Våra konsulter har många års erfarenhet av att arbeta med kunder inom finansbolag och inom IT-branschen. Vår samlade erfarenhet ger oss en trygghet i vårt dagliga arbete och påvisar vår kunskap om finans- och IT-branschen. Anlitar man en konsult har man tillgång till hela Tellox samlade kompetens och kunskap. Tellox arbetar idag med kunder såsom SG Finans, Santander Consumer Bank, Nordea Finans, Handelsbanken och DNB. Vill du vara en del av ett erfaret gäng där du får komma med egna idéer och komplettera oss med dina kunskaper?

Om Tellox

Tellox styrka ligger framförallt i vår erfarenhet. Våra konsulter har många års erfarenhet av att arbeta med kunder inom finansbolag och inom IT-branschen. Vår samlade erfarenhet ger oss en trygghet i vårt dagliga arbete och påvisar vår kunskap om finans- och IT-branschen. Anlitar man en konsult har man tillgång till hela teamets samlade kompetens och kunskap. Vill du vara en del av ett erfaret gäng där du får komma med egna idéer och komplettera oss med dina kunskaper?

Rollen är delad där en del är att vara konsult ute hos Tellox kunder och en del är att ansvara för gruppen systemutvecklare som finns på Tellox.

Du kommer att ingå i konsultteamet, vars uppgift är att stötta Tellox kunder vad gäller systemutveckling inom produkterna lån, leasing och avbetalning. Beroende på din bakgrund kommer du att vara delaktig i olika delar av systemutvecklingsprocessen såsom teknisk projektledare, arkitekt eller utvecklare.  

Rollen som områdesansvarig innebär att genom en stark drivande kraft utveckla Tellox verksamhet inom området systemutveckling och säkerställa att Tellox är den främsta oberoende leverantören av konsulttjänster och mindre applikationer inom området. Du ansvarar för att bygga ”Tellox tjänster” vilket innebär att skapa förutsättningar för att vi ska vara den mest attraktiva leverantören för våra kunder och prospekts och den mest attraktiva arbetsgivaren för våra konsulter. Du ansvarar för områdets övergripande marknadsbearbetning och försäljningsplanering. 

 Du har omsättnings – och resultatansvar för verksamheten. 

Som områdesansvarig rapporterar du direkt till VD och ingår i Tellox ledningsgrupp.

Vi söker dig som har ett stort intresse för systemutveckling och är utvecklare i grunden. Du har god kommunikationsförmåga och tycker det är roligt och utmanande att leda och få människor växa i sina roller. Du har en god förmåga att sälja in dina idéer. Du bör vara en person med god social förmåga, vara professionell i din yrkesroll samt gilla både IT och verksamhet. 

Som person är du någon som trivs att jobba på det lilla och förtroliga bolaget och som aldrig blir klar med att lära sig/lära ut nya saker. Du är lösningsorienterad, nyfiken och noggrann i ditt sätt att arbeta. 

Vi tror att du som söker tjänsten kan ha tidigare erfarenhet som tex Developer Manager, Scrum master, teknisk projektledare eller annan roll där du har fått stor vana att driva och leda en grupp framåt i en positiv anda för att nå goda resultat.

 

För att gå vidare i processen har du:

  •         Högskoleutbildning eller motsvarande 
  •         Erfarenhet av tekniska lösningar inom Bank/Finans och gärna inom produkterna leasing, avbetalning och lån
  •         Goda kunskaper i kommunikation och ledning
  •         Erfarenheter av agila arbetssätt
  •         Erfarenheter av Microsofts programspråk och utvecklingsmiljöer •Flytande svenska & engelska i både tal och skrift

 

Som konsult på Tellox erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos Tellox kunder. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter inom ett växande och lönsamt konsultföretag. Vi tror på frihet under ansvar och balans mellan arbete och fritid. När Tellox gör bra resultat utgår resultatbonus till alla medarbetare. 

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Tellox med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Viktor Björksell, tel 0700-621 260. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer