Account Manager

Logotyp

Account Manager

Green Print Solutions AB erbjuder helhetslösningar till kontoret för företag och organisationer. De skräddarsyr sina lösningar för sina kunder så att de får rätt lösning till rätt pris. Produkter Green Print erbjuder är kontorsmaterial, IT, fikalösningar, kopiatorer/skrivare med scanningslösningar samt tryck & profilprodukter.Green Print Solutions tjänster stödjer ett helhetstänk och miljöfokus. Företaget växer i snabb takt och söker nu en

Innesäljare/Blivande Account manager

Under ditt första år kommer du att arbeta som innesäljare inom affärsområdet Office Solutions. Där arbetar du med telefonen som verktyg och jobbar dagligen upp kontakten med nya kunder för att delge dem GreenPrints erbjudanden. I takt med att du bygger upp din kundstock kommer du även att utöka dina kunskaper inom de två andra affärsområdena samt kliva upp till rollen som Account Manager. I samband med detta får du tillgång till tjänstebil för att åka ut på möten och jobba med mer långsiktiga kundrelationer.

Du har jobbat som säljare i minst ett år. Detta då vi vill att du ska trivas direkt och det gör du bäst om du redan vet hur du lägger upp en effektiv samtalsstruktur då du ringer kalla samtal. Sitter du idag som innesäljare och längtar efter att få ordentlig fart på karriären? I så fall tror vi att denna tjänst är helt rätt för dig!

Du erbjuds möjligheten att kliva in på en långsiktig arbetsplats med korta beslutsvägar och snabb karriärutveckling. Tjänsten erbjuder fast lön och en tacksam provisionstrappa med delmål och bonussystem. Du får en iPhone och dator som arbetsverktyg och när det gäller tjänstebil så är det BMW vi kör.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Green Print Solutions AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Nicklas Thorstenson, 08 520 017 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer