Redovisningsekonom

Logotyp

Redovisningsekonom

Nordisk VVS grundades år 2000 och har sakta men säkert vuxit till ca 30 medarbetare idag. Kontoret ligger i Hägersten. Vi arbetar med all typ av traditionell VVS mot företagskunder. Alla har vi samma inställning – vi tar ett helhetsansvar för vårt arbete och ser till att det blir ett smidigt projekt för alla inblandade.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Redovisningsekonom till vårt kontor i Hägersten

Som redovisningsekonom hos oss arbetar du inom ett flertal områden – exempel på sådana är avstämning av konton, fakturering, bokföring, momsredovisning, skatteredovisning, bokslutsprocesser, införande och verifiering av effektiva arbetsrutiner och processer inom redovisningsekonomi, proaktivt arbete med externa revisorer med mera. Som redovisningsekonom kommer du att åtnjuta stort förtroende i företaget och ha kontinuerliga kontakter på flera nivåer. Du rapporterar till VD samt är en del i ledningsgruppen. Idag jobbar vi med löner i HOGIA och bokföring i SCROLLAN. Det finns planer att byta system till någon större leverantör ex WISMA, det får du gärna vara med att påverka. I den administrativa delen ingår att hantera löner, personaladministration samt ansvara för kontoret.

För att lyckas i rollen har du tidigare bakgrund och några års erfarenhet av en liknande roll.

Som person är du positiv, arbetsam, engagerad och ha lätt att samarbeta med människor. Då det finns ett repetitivt inslag i arbetet bör man även trivas med en roll som innefattar detta.

Vi erbjuder en varierande och utvecklande roll i ett dynamiskt företag som har en kraftig tillväxt och som sjuder av nybyggaranda där du i denna roll blir en viktig kugge som kommer att kunna påverka hur utvecklingen fortskrider. Andra förmåner är friskvård, tjänstepension och delaktighet i ett bonussystem. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Nordisk VVS med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01 . Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer