Projektledare

Logotyp

Projektledare

Bergtornet Entreprenad grundades 2004 och omsätter idag drygt 100 miljoner kronor. Företaget har sitt huvudkontor i Nacka och är runt 25 anställda på företaget. Sedan starten ha de byggt upp en kompetens runt kärnan i bolaget som täcker det mesta inom byggnation. Med denna kompetens som ryggrad är de alltid redo för olika former av uppdrag – från enkla byggprojekt till stora komplicerade totalentreprenader. Bergtornet Entreprenad arbetar mycket med projekt inom bostäder, kommersiella lokaler och prestigeprojekt mot främst kommersiella aktörer i Stockholmsområdet.

Du kan läsa mer på www.bergtornet.se      

I takt med företagets expansion söker vi nu en erfaren projektledare/platschef!

Arbetsbeskrivning
På Bergtornet kommer du att ha en central roll i etableringen av ett projekt i Norrtälje där vi tillsammans med en stor kund har ett projekt som kommer att sträcka sig över 2-5 år. Projektet innebär produktion av bostäder och eventuellt även andra Servicelokaler. Efter detta projekt ser vi att du tar en central roll i vår organisation i Stockholmsområdet där du kommer att få driva flera roliga och stora projekt inom alla våra verksamhetsområden. Vi är en platt organisation med snabba beslut och vill att du har många idéer som vi tillsammans kan förverkliga.

Kvalifikationer
Vi söker dig som gärna gått den traditionella vägen från snickare till arbetsledare. Du har minst fem års yrkeserfarenhet av rollen som arbetsledare och har utbildning inom projektledning sedan tidigare. B-körkort och engelska flytande i tal som skrift är ett krav, då många av våra medarbetare inte är svensktalande. Kan du kommunicera på polska är det meriterande. Som person är du noggrann, strukturerad och drivs av goda resultat. Att leda och motivera kollegor är något du trivs med.  Du måste även tycka att det är roligt att jobba i byggbranschen och vilja utveckla dig själv.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där du får chans att jobba med många spännande och varierande projekt. Du kommer till ett mindre och familjärt företag i ett expansivt skede. Du får en mycket självständig roll, där du får vara med och bygga upp verksamheten. Företaget har en lång erfarenhet av att samarbeta med underentreprenörer och har därigenom skapa ett starkt och framgångsrikt team tillsammans med dessa.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer