Sälj/inköpskoordinator

Logotyp

Sälj/inköpskoordinator

Gewe Promotion är sedan 56 år tillbaka ett familjeföretag inom profil – och presentreklambranschen. Idag är det tredje generationen inom familjen som äger företaget och vi sitter i fina lokaler på Musseronvägen 1A i Huddinge. Här hittar ni även vår yrkesbutik och utställning inom profil och presentartiklar.

Vi växer och söker en sälj/inköpskoordinator

Som sälj/inköpskoordinator kommer du ha en bred roll och vara involverad i de flesta delar av företaget. Du kommer bland annat ansvara för det administrativa kring vår orderhantering samt uppdatera priser och produkter i vår webbshop. Du kommer även att arbeta med bildredigering och textförslag till kunder, agera sälj/inköpsstöd samt täcka upp i vår yrkesbutik vid behov. Du kommer att arbeta nära vår VD Jeanette och delta i kund och leverantörs möten för att få en bra uppfattning av kundens behov samt leverantörernas utbud.

För att trivas i rollen ser vi att du är organiserad och trivs med att ha flera uppgifter igång parallellt. Rollen ställer stora krav på att du är stresstålig och själv kan planera upp din dag för att ta arbetsuppgifterna i mål. Vi lägger stor vikt vid kreativitet då du med tiden kommer att arbeta med designförslag till våra kunder och ta fram produktunderlag efter behov. Vi arbetar i Adobe-programmen och ser grafiska kunskaper är ett krav.

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett väletablerat företag som ständigt utvecklas. Vi är stolta över vår produkt och våra samarbetspartners och arbetar alltid för nöjda och återkommande kunder.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner tel. 08-520 017 43 eller madeleine.axner@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert