Elektriker

Logotyp

Elektriker

Binsell har arbetat med tunghantering samt uthyrning av mobilkranar, tornkranar och kranbilar i Stockholm sedan 1951. Med över 100 mobilkranar och tornkranar är vi Stockholms största leverantör av lyftkranar.
Vi är totalt 140 anställda och på el och servicesidan är vi drygt 24 st. I över 60 år har vi arbetat med allt från villamontage till att sätta samman oljeraffinaderier, bygga broar och sjukhus.

I takt med företagets utveckling söker vi en:

Elektriker

Som elektriker hos oss kommer du reparera och ge våra tornkranar service. Arbetet är väldigt fritt och du styr över dina egna dagar och tider.

För att lyckas i rollen är du inte främmande för att ta tag i det som behövs. Du ska även kunna delta vid montage av våra tornkranar. Då du kommer arbeta på höga höjder så bör du inte vara höjdrädd. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för styr & reglerteknik. Körkort och svenska i tal & skrift är krav. Kan du andra språk som exempelvis tyska så är det väldigt meriterande. Även erfarenhet av kranar eller andra fordon/arbetsmaskiner är meriterande.

Som person har du engagerad och drivs av att komma uppåt i din yrkesroll. Du har lätt för att samarbeta och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

Vi erbjuder dig att komma till ett väletablerat företag där du får stor frihet i din roll. Hos oss är du delaktig och det är snabba beslutsvägar som gäller. Det finns goda möjligheter till att skräddarsy din en egen roll. Vidare har vi kollektivavtal, sjukvårdsersättning, friskvård, bil m.fl.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer