WordPressutvecklare

Logotyp

WordPressutvecklare

Webbyrån Awave startades i stockholm 2007 och har sedan dess utfört mer än 200 projekt åt kunder från skilda branscher.

Vi har ett vältrimmat professionellt konsultteam på 23 personer, med brinnande intresse och verifierad förmåga att driva och genomföra projekt effektivt med mycket hög kvalitet.

Awave AB är en webbyrå som erbjuder helhetslösningar, från responsiv webbdesign till programmering, både front-end och back-end, av webbplatser i bl.a. WordPress och Drupal.

Som team så älskar vi att hjälpa våra kunder att få sina visioner förverkligade, med detaljkärlek, områdesexpertis och ett innerligt intresse för webbutveckling, SEO och CMS.
Välkommen in till vår värld, välkommen till Awave!

WordPressutvecklare sökes

Är du en grym WordPressutvecklare som älskar att  skapa fantastiska responsiva webbar i världens bästa CMS precis som vi gör så erbjuder vi dig ett makalöst spännande arbete som fullstack utvecklare.

Hos Awave kommer du att arbeta med olika WordPress projekt – allt från stora internationella e-handelswebbar med woocommerce som är fullsmockade med avancerade integrationer till kampanjwebbar åt kända företag.

Du kommer att jobba agilt i team som tillsammans säkerställer att tekniken ligger i framkant.  Varje team består av  projektledare, UX designer, digital strateg och en utvecklarkompis.

Du blir en unik lagspelare och en viktig resurs i vårt stolta WordPress team. Förutom att arbeta med alla utmanande kundprojekt så kommer du att vara med och vidareutveckla vårt egna basrep och våra egna systemstöd som vi använder i arbetet.

Vi använder den senaste tekningen till allt vi gör och är alltid öppna för att prova nya lösningar som ligger i framtiden.

Som medarbetare på Awave kan du förvänta dig innovativa projekt och en företagskultur som präglas av högt i tak och en god balans mellan arbete och privatliv.

Om dig

Du är självsäker i rollen som WordPress guru och har jobbat med detta ett antal år. Du brinner för att maximera WordPress plattformens egenskaper och är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och är kommunikativ då vi jobbar som ett team.

Du är nyfiken, driven och arbetar hela tiden för att vi tillsammans kontinuerligt levererar projekt. Du måste vara nyfiken på att lära dig mer inom ditt kompetensområde och kunna förmedla dina kunskaper vidare. Du vill utvecklas i din roll som WordPress utvecklare och ser en begräsning som en början till en ny möjlighet!

Du

  • Bor i Stockholm eller någonstans i vårt avlånga land och kan tänka dig att komma till HK någon gång då och då
  • Har flera års erfarenhet av WordPress frontend
  • Har flera års erfarenhet av WordPress backend
  • Gärna bra koll på integrationer och SQL
  • Objektorienterad programmering
  • Ser storheten i att arbeta i team med utvecklare
  • Brinner för  att skapa en möjlighet av en begräsning
  • Gillar att arbeta metodiskt och strukturerat

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Matilda Renliden, tel 08 520 01 746. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer