VVS-Montör till Värme Sanitet i Östergötland AB

Logotyp

VVS-Montör till Värme Sanitet i Östergötland AB

Klimatteknik AB är ett familjeägt företag med nybyggda lokaler och stor plåtverkstad/rörverkstad i Finspång. Företaget grundades 1993 och är idag ca 20 anställda. Vi arbetar med ventilation till företag, stora industrier och privatpersoner. Dotterbolaget Värme Sanitet AB är vår partner för rörarbeten och finns nu under samma tak. 

Värme Sanitet har varit verksamt sedan 2001, då de köpte gamla Kompanibolaget som har varit verksamt sedan 1990. Vi arbetar med Fastighetsbolag, Industrier, Lantbruk och privata kunder.

  • Projektering / Beräkningar
  • Rör, Hydraulik och Processanläggningar
  • Rör & värme installationer
  • Industriservice
  • Service och injusteringar
  • Installation
  • Specialistkompetens – svetslicens mm

 

I takt med företagets utveckling så söker Värme & Sanitet VVS-Montörer till Finspång 

Som VVS-Montör hos oss kommer du att utgå från hemmet. Du kommer främst arbeta åt industrisidan då vi är specialinriktade på det, med kunder som exempelvis Siemens. 

Du har några års erfarenhet som VVS-Montör samt dokumenterad kunskap av branschreglerna Säker Vatteninstallation. Om du har kunskap inom licenssvetsning är det meriterande. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav. 

Vi erbjuder dig att vara del av ett väletablerat företag. Vi tror på våra anställda och ger dem alla möjligheter att lyckas. Andra förmåner är kollektivavtal och service/förmånsbil. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer