Elektriker

Logotyp

Elektriker

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen. Vi utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

Glacell grundades 2004 och bedriver nu en rikstäckande elinstallations- och serviceverksamhet inom el, tele/data, fiber och solenergi. Sedan 2014 är vi en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen. Med takt i att vi expanderar vår verksamhet söker vi nu elektriker till vårat team i Stockholm.

För att lyckas i rollen ser vi att du är utbildad elektriker med minst tre år branscherfarenhet där du är van med att arbeta i team. Vidare ser vi även att du är självgående och trygg i din yrkesroll. B- körkort och svenska i tal och skrift är krav. Som person är du engagerad i ditt yrke och drivs av att leverera goda resultat. Du är även flexibel och gillar att träffa nya människor.

Vi erbjuder dig en roll som elektriker i ett väletablerat och stabilt företag som expanderar. Våra kärnvärden jordnära, personliga, pålitliga och utvecklande präglar vår företagskultur och vår vardag. Vidare erbjuder vi personlig utveckling och ett företag där människan sätts i centrum.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Glacell med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer