Installationselektriker

Logotyp

Installationselektriker

El & Ljusdesign bildades 1994 och har sedan dess växt från en liten ensamfirma till en totalleverantör inom el och belysning. Vi är idag 35 anställda och har kontor i Vasastan.

Vår organisation har utvecklats efter våra kunder och marknadens behov med avseende på vikten av god belysning, innovativa lösningar och säkra el-anläggningar. Vi är specialiserade inom ROT-arbeten och då främst kontor, butiker och restauranger. Vi erbjuder allt från projektering/ljusplanering till färdig installation inom de flesta områden. Som företag arbetar vi nära kund och representerar hög kvalité och stort engagemang i allt vi gör.

Vi söker nu självgående och noggranna elektriker. Du kommer som installationselektriker att arbeta med förstklassiga installationer. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet.

I rollen som installationselektriker rapporterar du till projektledare.

Din profil:

Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som installationselektriker.
Har du dessutom erfarenheter inom data, tele, passersystem och belysningssystem är detta positivt.
Som person är du engagerad, ordningsam och lägger stor vikt vid ett väl utfört arbete hos kund.
Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linn Klofsten. tel:08 511 617 45. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer