Plåtslagare

Logotyp

Plåtslagare

Get home Plåt AB är ett entreprenadföretag inom tak i Stockholm. Vi arbetar mestadels med nyproduktion hos stora och små kunder. Förutom plåt har vi en avdelning som jobbar med papp/ tätskiktsentreprenader och vi har hängavtal med byggnads.

Vi har vår verkstad och kontor i Huddinge men skall efter årsskiftet flytta ut till Ekerö, ett ställe där naturen präglar vår omgivning. Det är just därför vi försöker vara företaget med fokus på miljön. Idag är vi totalt 12 anställda, varav 6 plåtslagare. Vi växer och söker nu en:

Plåtslagare

Som Plåtslagare hos oss kommer du arbeta med ett yngre och glatt gäng där stämningen alltid är på topp. Du kommer till den största delen arbeta med nyproduktion med Stockholm som arbetsplats.

För att lyckas i rollen har du tidigare dokumenterad erfarenhet som plåtslagare inom nyproduktion. Då tjänsten kan innefatta resor mellan projekten är körkort klass B ett krav. Svenska i tal och skrift likaså.

Som person är du självgående, noggrann och strukturerad. Du är yrkesstolt, driven och vill framåt. Din förmåga att bemöta kunder och beställare på ett professionellt sätt är viktigt för att lyckas i rollen. Som medarbetare hos oss förväntas du bidra till ett gott samarbete såväl inom som utom avdelningen, samt arbeta för nöjda kunder och goda resultat.

Du erbjuds att bli en del av ett riktigt sammanhållet gäng där alla är positiva och glada. För oss är det viktigt att man har roligt på jobbet. Då vi är ett växande företag är utvecklingsmöjligheterna mycket stora. Hos oss är alla lika mycket värde och vi delar med oss i form av bonusar om det går bra för företaget. Utöver detta ser vi till att ordna med aktiviteter och middagar tillsammans.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer