Reservdelsspecialist

Logotyp

Reservdelsspecialist

Kihlströms Transport & Lastbilscenter är en fullserviceaktör för industriella fordon med lokaler i Årsta där vi funnits sedan starten 1954, samt från februari 2014 även i Lunda industriområde, Spånga. Vi är anslutna till MRF och ackrediterade av SWEDAC för arbeten med bl.a. mobila kylanläggningar och släckning av besiktningsanmärkningar efter utförda reparationer.

Kihlströms Transport & Lastbilscenter har nära 60 års erfarenhet av att serva yrkestrafiken. Det har gjort oss snabbfotade och lyhörda för kundens specifika behov och krav på högsta driftsäkerhet. Vår målsättning är att genom långsiktiga kundrelationer och högsta servicenivå leverera den mest kostnadseffektiva lösningen.

Vi söker nu en Reservdelsman/ Reservdelskvinna till Spånga!

Som reservdelsman/ kvinna hos oss kommer du ansvara över lagret och allt vad det innebär, du tar emot
kunder över disken, tar hand om inköp och säljer reservdelar.

Vi söker dig som har erfarenhet som Reservdelsman/ kvinna inom industriella fordon och har ett genuint intresse för teknik samt ambitionen att utveckla både dig själv och din arbetsplats. Du är flexibel, serviceinriktad och har datorkunskap. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.

Vi erbjuder dig en del i ett växande bolag som lägger stort fokus på personlig utveckling och stor delaktighet i det dagliga arbetet. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tjänstepension och andra förmåner. I övrigt är vi ett sammansvetsat team som bjuder på härlig stämning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på tel. 08-520 017 45. Skicka in din ansökan idag via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt! 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer