Installatör inom fiber

Logotyp

Installatör inom fiber

PRIMÄR teknik är ett affärsområde inom PRIMÄR fastighetsförvaltning AB och grundades 1997. PRIMÄR tar ett samlat grepp om den tekniska plattformen i fastigheter och erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom bl.a. fiberoptiska kommunikationsnät från konsultation till byggnation och service av områdes-/stadsnät och fastighetsnät. Långsiktigt strategiskt samarbete med fokus på kvalitet och utveckling är en självklarhet för PRIMÄR. Huvudverksamheterna består av fiber, FTTH, kabel-TV, kommunikationsutrustning, system inom säkerhet & larm, passagesystem, datanät etc. 

Vi arbetar främst med Fiber, FFTH, Kabel-TV, Radiolänkar, Parabolanläggningar, IP-TV, Kommunikationsutrustning, System inom säkerhet och larm, Kameraövervakning, Passagesystem, Porttelefoni och Datanät.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Installatör inom fiber, till Stockholm.

Dagarna hos oss varierar –  du kommer huvudsakligen att arbeta med installation av fibernät i fastigheter, arbetet innefattar svetsning/blåsning av fiber, fuktdragning samt mätning och dokumentation.

För att lyckas i rollen har du några års (minst 3 år) erfarenhet i liknande roll, som installatör eller servicetekniker. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Tidigare erfarenhet av svetsning, kunskap om fiber eller el (diverse elutbildning) eller elkunskaper är meriterande, dock inget krav.

Som person är du engagerad och serviceinriktad. Du är självständig men gillar också att jobba i team. Vi ser gärna att du är flexibel samt att du inte har några problem att växla mellan arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag i expansionsfas. Vi bryr oss om våra medarbetare och det finns stora chanser till utveckling. Andra förmåner är kollektivavtal, servicebil, friskvård m.m.

 Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert