Projektledare – el

Logotyp

Projektledare – el

GT El grundades våren 2007 och är ett elteknikföretag som främst verkar i Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping, men även nu i Stockholm. Vi ser varje projekt med nya ögon, då vi ritar och konstruerar allt själva. Våra områden är fastighet, bygg, företag, hushåll och industri. Vi utför alla typer av jobb, så som energieffektivisering, konstruktion, datanät, telefoni, belysning, kraft, styr & reglageteknik, larm – inbrott och larm. Vi utför även reparationer, felsökningar och löpande underhåll. 

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Senior Projektledare till Malmö

Som projektledare hos oss får du en stor insyn i verksamheten. Du kommer främst att arbeta som projektledare på våra entreprenader. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du ansvarar även för att jobben utförs med hög kvalité och att projekten håller sig till budget och tidsramar som givits. 

Det förekommer även anbudsgivning – främst inom dina egna projekt och som support till vår kalkylavdelning. Arbetet innefattar daglig kontakt med våra elektriker, kunder, besiktningsmän och leverantörer. I rollen ingår även en del administrativt arbete. 

För att lyckas i rollen har du minst 5 års erfarenhet som projektledare inom el. Du har ledaregenskaper, är motiverad och drivs av att driva företaget framåt. Körkort och svenska i tal och skrft är krav. 
Vi ser att du har El eller El-tele utbildning med minst gymnasiekompetens. 

Som person är du engagerad, positiv och har lätt för att peppa och stötta andra omkring dig. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk, dvs. att du har en god förmåga att omsätta teori i praktik. Vi ser även att du är ansvarsfull, affärsdriven och flexibel. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer