Projektör inom mark & VA

Logotyp

Projektör inom mark & VA

InfraGeoTech är ett konsultföretag som utför framförallt mätningstjänster men också projektering och projektledning inom bygg- och anläggningssektorn. Fokus ligger på teknik, kompetens och kvalitét. Huvudkontoret är beläget i Bålsta, men vi har även ett platskontor i Nacka, samt ett kontor i Västerås.

InfraGeoTech AB erbjuder tjänster inom mätteknik, projektering och projektledning med fokus på teknik, kompetens och kvalitet. Bolaget grundades 2014 av VD Malin Bergman Solming och Jonas Everstig i Bålsta, strax norr om Stockholm. Idag har InfraGeoTech AB kontor i Bålsta och Västerås, omkring 15 anställda och verkar i hela Stockholms- och Mälardalsområdet.

 Vår affärsidé är att skapa mervärde för våra medarbetare, ägare och kunder och att bidra till att effektiva och kvalitativa tjänster utför inom bygg- och anläggningssektorn. Detta uppnår vi genom tillhandahållande av bred kompetens inom mät- och projekteringsområdet.

 Vår strävan är att samtliga medarbetare ska vara effektiva, motiverade och lösningsorienterade. Vi uppnår detta genom stora möjligheter till att påverka sitt arbete samt att förbättra och utveckla sin kompetens och sina kunskaper.

 

 

Vi expanderar och söker nu en projektör inom mark och VA

Som projektör arbetar man inledningsvis med allt ifrån små till medelstora projekteringsuppdrag, relationsritningar och enklare ritningsuppdrag. Man kommer även att arbeta med marknadsföring av avdelningen och hjälpa till att ta in nya jobb. Vidare kommer man vara delaktig vid rekrytering samt bygga upp en avdelning. Det finns då stor frihet med vilken typ av kunder och uppdrag som ska prioriteras.

För att lyckas i rollen tror vi att du har 3 års erfarenhet som projektör och gärna relevant utbildning. Du bör kunna läsa Cad-manualer och ha en förståelse för geoteknik. Det är meriterande om man har erfarenhet av mängdberäkningar och tidigare arbetat som konsult. Tjänsten kräver att man har koll på de lagar och föreskrifter som gäller. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt förutsätter det att du behärskar svenska i tal och skrift. Tjänsten kräver att du har B-körkort.

InfraGeoTech består av ett glatt och härligt gäng med hög kompetens. Man får stora möjligheter att påverka sitt arbete och planera sin egen tid. Att man kommer in med en ödmjuk inställning i kombination med att vara uppfinningsrik och orädd är egenskaper som värdesätts högt.

Vad vi erbjuder: en individuell lön, bra villkor och tjänstebil. Man erbjuds även stora möjligheter att själv planera sin tid och sitt arbete. Som projektör på InfraGeoTech kommer man att få arbeta på ett företag där trivsel och arbetsmiljö är av yttersta betydelse.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert